Wij staan voor u klaar
Contact
Hoe zou u willen gedenken?
Contact
Al ruim 135 jaar eigentijds
Contact
Previous
Next

Reacties van onze klanten

Erik, dit is boven verwachting. Vanmorgen, 25 januari 2018, heb ik het met de kinderen bekeken, ook zij vonden het bijzonder mooi. Ook die welvingen in het marmer. Ik zal ook positief jouw bedrijf aanbevelen.
T.L. Jonkman
Op 20-9-2017 is de plaquette vernieuwd bij onze zoon en broer Tim Hoogland. De plaquette bevind zich op de JWF kazerne te Assen, en is geplaatst op het monument ter nagedachtenis aan de Sld1 T.R.Hoogland, welke op 20 jarige leeftijd op 20-9-2007 sneuvelde in Urzugan. ISAF TFU3 Plaquette is nu bestand tegen alle weersinvloeden voor vele en vele jaren. Bijzonder mooi en degelijk werk. Bedankt.
R. Hoogland
Wij hebben de plaatsing van het grafmonument voor onze moeder naar volle tevredenheid laten verzorgen door de firma Engberts. Vanaf het begin tot het eind werd er goed en zorgvuldig met ons gecommuniceerd en naar onze wensen geluisterd.
W. de Haan
Afgelopen vrijdag 11 december 2015 is de gedenksteen herplaatst op het urnengraf van onze ouders. De gedenksteen bevatte al de gegevens van onze moeder en die van onze vader moesten daar bij komen. Alles is heel zorgvuldig geregeld door de Steenhouwerij. Niet alleen alles qua praktische afhandeling, de urn ophalen en e.e.a. regelen met de gemeente, maar bovendien was de complete grafsteen opgeknapt en schoongemaakt. Het zag er helemaal perfect uit. We zijn heel erg blij met wat jullie allemaal hierin hebben gedaan. Heel erg bedankt.
A. de vries