Wij staan voor u klaar
Contact
Hoe zou u willen gedenken?
Contact
Al ruim 135 jaar eigentijds
Contact
Previous slide
Next slide

Reacties van onze klanten

Erik, dit is boven verwachting. Vanmorgen, 25 januari 2018, heb ik het met de kinderen bekeken, ook zij vonden het bijzonder mooi. Ook die welvingen in het marmer. Ik zal ook positief jouw bedrijf aanbevelen.
T.L. Jonkman
Op 20-9-2017 is de plaquette vernieuwd bij onze zoon en broer Tim Hoogland. De plaquette bevind zich op de JWF kazerne te Assen, en is geplaatst op het monument ter nagedachtenis aan de Sld1 T.R.Hoogland, welke op 20 jarige leeftijd op 20-9-2007 sneuvelde in Urzugan. ISAF TFU3 Plaquette is nu bestand tegen alle weersinvloeden voor vele en vele jaren. Bijzonder mooi en degelijk werk. Bedankt.
R. Hoogland
Wij hebben de plaatsing van het grafmonument voor onze moeder naar volle tevredenheid laten verzorgen door de firma Engberts. Vanaf het begin tot het eind werd er goed en zorgvuldig met ons gecommuniceerd en naar onze wensen geluisterd.
W. de Haan
Afgelopen vrijdag 11 december 2015 is de gedenksteen herplaatst op het urnengraf van onze ouders. De gedenksteen bevatte al de gegevens van onze moeder en die van onze vader moesten daar bij komen. Alles is heel zorgvuldig geregeld door de Steenhouwerij. Niet alleen alles qua praktische afhandeling, de urn ophalen en e.e.a. regelen met de gemeente, maar bovendien was de complete grafsteen opgeknapt en schoongemaakt. Het zag er helemaal perfect uit. We zijn heel erg blij met wat jullie allemaal hierin hebben gedaan. Heel erg bedankt.
A. de vries
Naar de steenhouwer gaan met een idee over het grafmonument voor je ouders is geen dagelijkse maar een bijzondere gebeurtenis, waarvan je tegelijkertijd nog geen voorstelling hebt over hoe het zal verlopen. Is het mogelijk wat je wil, zijn er onvoorziene beperkingen, zal het eindresultaat worden zoals je je hebt voorgesteld, hoe zal het gesprek verlopen en met wie? Een handdruk, een samenspraak met hier en daar een overweging om ons idee beter tot zijn recht te laten komen, liefde voor het vak, en wederzijds het gevoel dat het monument met passie gestalte zou gaan krijgen. Gisteren is het geplaatst. Ja, het was een bijzondere gebeurtenis, een verlengstuk eigenlijk van ons ritueel. Met dank aan Erik Posthuma en alle medewerkers.
Fam. Valstar
dinsdag 25 augustus 2015. Het Grafmonument op het graf van mijn Liefste en onze Moeder en Oma is geplaatst. Het is geworden zo ik het graag wilde. Dit moest heel goed zijn. Hier heb ik alles mee kunnen zeggen. Dit was nog wat ik voor haar moest doen. Helaas! Erik van de firma Engberts heeft mij heel goed bijgestaan, met veel respect. Alles was mogelijk, tot het laatst toe. Bedankt, en zo doorgaan.
J.v.E.
Vandaag is de gedenksteen geplaatst op het graf van mijn man, onze papa . Hoe droevig ook, het is een prachtig grafmonument geworden. Erg veel dank aan de firma Engberts en vooral aan dhr. Posthuma, jullie hebben ons op zeer respectvolle en terughoudende wijze benaderd, begeleid, en van goede adviezen voorzien. Wij zijn verdrietig maar erg tevreden.
Thea B. en familie
Afgelopen vrijdagmiddag zijn de urnen van onze ouders geplaatst in het urnengraf op de begraafplaats. Graag wil ik u laten weten, dat wij de respectvolle wijze waarop e.e.a. gebeurde, zeer waarderen. De samenwerking met uw bedrijf hebben wij als plezierig ervaren.
Albertien

Laat een reactie achter

Wij zouden het erg waarderen als u uw ervaring met ons bedrijf deelt via deze pagina. Laat uw reactie achter via onderstaand formulier. 

Vrijdag 13 oktober gesloten

Op vrijdag 13 oktober 2023 vieren wij het bestaan van 140 jaar Steenhouwerij Engberts. Op deze speciale dag zijn we gesloten voor afspraken en verkoop. Vanaf dinsdag 16 oktober staan we weer vol energie voor u klaar. In geval van nood kunt u bellen met 0592-312780.