Accessoires

Letters
Het opschrift op een gedenksteen is heel persoonlijk en uniek. Er zijn tal van mogelijkheden om de gedenksteen te voorzien van een naam en een tekst. Wij begeleiden u hierin.

Afbeelding    
Veel nabestaanden kiezen er voor om afbeelding op het grafmonument te laten bevestigen, etsen of graveren. Dit kan een porseleinen foto van de overledene zijn, een voorwerp dat waardevol was voor de overledene, of een afbeelding die de band met de overledene symboliseert. We kunnen u informeren over tal van mogelijkheden.

Vazen
Vaak willen nabestaanden bij het bezoek aan een graf bloemen achterlaten.  We kunnen naar wens een passende vaas of plantenbak op het grafmonument bevestigen.

Lantaarns  
Nabestaanden kunnen ervoor kiezen om bij een bezoek aan het graf een persoonlijk teken achter te laten in de vorm van een graflicht. We kunnen u informeren over de mogelijkheden daartoe.

Tot onze afschuw bereiken ons soms berichten over diefstal van voorwerpen, die door nabestaanden op het graf van hun dierbare zijn achtergelaten. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen zorgen we voor een degelijke bevestiging van de geleverde accessoires.

U kunt vrijblijvend verdere informatie aanvragen