Wij staan voor u klaar
Contact
Hoe zou u willen gedenken?
Contact
Al ruim 140 jaar eigentijds
Contact
Previous slide
Next slide

Onderhoud en restauratie

Grafmonumenten in ere herstellen

Steenhouwerij Engberts richt zich niet alleen op het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van nieuwe gedenkstenen. Ook inspecteren we op aanvraag oude monumenten en grafstenen, om daarna met u te kunnen overleggen over mogelijkheden tot restauratie. Vaak zijn er verschillende mogelijkheden om een oud grafwerk in goede staat te brengen en in ere te herstellen. Wij informeren u hier graag over, vanuit onze jarenlange ervaring en vakkennis.

Voegen restauratie grafsteen

Onderhoudscontract

Als een monument nieuw is geplaatst of in ere is hersteld kan er ook een onderhoud (middels een onderhoudscontract) worden afgesproken om de gedenksteen eenmaal per jaar geheel na te zien, grondig te reinigen, kitranden en de letters, waar nodig, bij te werken. Zo zorgen wij er samen voor dat het grafmonument er netjes bij ligt en ook op lange termijn goed onderhouden wordt. De meeste onderhoudscontracten worden afgesloten voor een periode van vijf óf tien jaar. De betaling kan jaarlijks worden voldaan of er kan gekozen worden om het totale bedrag in één keer te voldoen. Voor meer informatie over het specifieke onderhoudscontract vragen wij u om contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Voorbeelden van restauratiewerkzaamheden

Meer weten over restauratie en onderhoud?

Vrijdag 13 oktober gesloten

Op vrijdag 13 oktober 2023 vieren wij het bestaan van 140 jaar Steenhouwerij Engberts. Op deze speciale dag zijn we gesloten voor afspraken en verkoop. Vanaf dinsdag 16 oktober staan we weer vol energie voor u klaar. In geval van nood kunt u bellen met 0592-312780.