Wij staan voor u klaar
Contact
Hoe zou u willen gedenken?
Contact
Al ruim 135 jaar eigentijds
Contact
Vorige slide
Volgende slide

Afbeeldingen op grafstenen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Veel nabestaanden kiezen er voor om afbeelding op het grafmonument te laten bevestigen, etsen of graveren. Persoonlijke voorwerpen / herinneringen van uw dierbare, zoals een knuffelbeest of een afdruk van een hand of voetje, kunnen verwerkt worden op of in de gedenksteen. We kunnen een knuffelbeest namaken en in brons laten gieten, dat uiteindelijk bevestigd wordt bij of op het monument. We kunnen tekeningen of afdrukken etsen of verdiepen in de steen. Ook kan een granieten beeldje worden vervaardigd, als basis of accessoire voor de gedenksteen. Dit kan een porseleinen foto van de overledene zijn, een voorwerp dat waardevol was voor de overledene, of een afbeelding die de band met de overledene symboliseert. We kunnen deze voorwerpen leveren of maken, en duurzaam verwerken in of op het monument.

Wat is de gemiddelde levertijd van de afbeeldingen?

Bij het kopen van een grafsteen of ander type gedenkmonument zit de lange levertijd, gemiddeld veertien tot zestien weken, vaak in het grote gedeelte gesteende zoals graniet of Belgisch hardsteen.  De levertijd voor afbeeldingen kunnen erg uiteenlopen. Als u kiest voor een standaard model dan is de levertijd vaak twee tot drie weken. Mocht u de afbeelding willen personaliseren of heeft u speciale wensen? Dan kan de levertijd oplopen tot vijf a zes weken.

Kindergraf met teddybeer en hart

Vrijdag 13 oktober gesloten

Op vrijdag 13 oktober 2023 vieren wij het bestaan van 140 jaar Steenhouwerij Engberts. Op deze speciale dag zijn we gesloten voor afspraken en verkoop. Vanaf dinsdag 16 oktober staan we weer vol energie voor u klaar. In geval van nood kunt u bellen met 0592-312780.