Service

Uw wens staat centraal
Onze missie is: Dienstbaar zijn vanuit oprechtheid, ervaring en vakmanschap. Uw wens staat centraal, en vormt het uitgangspunt voor onze dienstbaarheid.

Advies kost niets.
Het overleg over een passende gedenksteen en het informeren over de praktische uitvoering ervan kost niets. Ook het laten opstellen van een offerte is vrijblijvend tot het moment dat u opdracht geeft tot het vervaardigen en plaatsen van de gedenksteen.

Bezichtiging van voorbeelden: bedrijf
Steenhouwerij Engberts beschikt over een toonzaal, een binnentuin en een keientuin, waar verschillende modellen en uitvoeringen van graf- en urnmonumenten, ruwe stenen en zwerfkeien te bezichtigen zijn. De toonzaal en tuinen zijn vrijblijvend en zonder afspraak te bezoeken tijdens de openingstijden.

Bezichtiging van voorbeelden: begraafplaats
Tevens kunnen we samen met u een begraafplaats bezoeken, om in overleg te komen tot ideeën, of een grafmonument te bekijken als basis voor het overleg over uw eigen wensen.

Toegankelijkheid, parkeren en vervoer
Steenhouwerij Engberts is goed toegankelijk en heeft gratis parkeerplaatsen. Indien u slecht ter been bent of niet over vervoer beschikt, bieden wij u vervoer aan om ons bedrijf te komen bezoeken.

Aanvragen vergunning
Meestal moet er een vergunning worden aangevraagd om een gedenksteen op een begraafplaats te mogen plaatsen. Wij doen dit voor u, als extra service bij uw aankoop van een grafmonument. U hoeft dus zelf niets meer te regelen op dit gebied.

Tijdelijk gedenksteentje
Omdat een nieuwe gedenksteen pas na drie maanden kan worden geplaatst, vervaardigen en plaatsen wij voor u een tijdelijk gedenksteentje. Dit bestaat uit een granieten plaatje (ongeveer 25 x 35 cm) met daarop de naam en de geboorte- en overlijdensjaren van de overledene. Deze tijdelijke voorziening leveren wij gratis, terwijl gewerkt wordt aan de uiteindelijke gedenksteen.

Bericht na plaatsing
U ontvangt persoonlijk bericht van ons, wanneer de gedenksteen is geplaatst.