Wij staan voor u klaar
Contact
Hoe zou u willen gedenken?
Contact
Al ruim 135 jaar eigentijds
Contact
Previous slide
Next slide

Toonzaal

Een showroom vol inspiratie

In ons winkelpand in Assen beschikken wij over een groot assortiment grafstenen, urnstenen, zwerfkeien, accessoires en nog veel meer. U kunt ideeën opdoen voor gedenkteken van natuursteen, versteend hout, ruwe keien, en u vindt hier een gevarieerd assortiment aan glas, cortenstaal, RVS, accessoires en belettering. 

Routebeschrijving

Op de A28 vanaf Groningen neemt u afrit 34-Assen-Noord. Houd rechts aan bij de rotonde en volg de borden voor Assen/U45 en voeg in op de Peelo. Vanaf hier is het ongeveer 1 kilometer rechtdoor. Hierbij passeert u onder andere de McDonald’s en de voetbalvelden van Achilles 1894 aan de linkerhand. Na verloop van tijd komt u bij het eerste kruispunt aan. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Europaweg Noord. Neem vervolgens de eerste afslag naar rechts en de eerstvolgende afslag links (u neemt de weg tussen de Praxis en tankstation de Shell). Na ongeveer 200 meter neemt u de afslag Winkler Prinsstraat waar onze toonzaal zich op ongeveer 200 meter aan de linkerzijde bevindt. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.

Op de A28 vanaf Hoogeveen neemt u afslag 32 naar N33 richting Assen/ Eemshaven/ Veendam/ Gieten. Houd links aan bij de splitsing, rij door op de afslag 32-Assen en volg de borden U44. Vervolg uw weg naar de Haarweg en ga rechtdoor over 1 rotonde. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Europaweg-Zuid. Ga rechtdoor om op de Europaweg-Zuid te blijven. Vanaf hier is het ongeveer 1 kilometer rechtdoor. Onderweg passeert u onder andere het Wilhelmina ziekenhuis en het station van Assen. Hier rijdt u onder andere door een tunnel heen. Na deze tunnel treft u nog drie stoplichten waar u alsmaar rechtdoor gaat. U passeert onder andere de Jumbo aan de linkerhand en even later de Sligro aan de rechterhand. Neem vervolgens de eerste afslag na bezinepomp de Shell. U rijdt voor de hoofdingang Praxis langs. Na ongeveer 200 meter neemt u de afslag Winkler Prinsstraat waar onze toonzaal zich op ongeveer 200 meter aan de linkerzijde bevindt. Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid op locatie.

Vanaf hoofdstation Assen is onze winkel goed te bereiken. De snelste reistijd vanaf het station is gemiddeld 8 minuten. Bij de uitgang van het station ziet u het busstation van Assen aan uw linkerzijde. Op perron D neemt u buslijn nummer 1 richting Marsdijk. U stapt vervolgens na 4 haltes uit bij bushalte Winkler Prinsstraat. Hier steekt u schuin over de Winkler Prinsstraat in (langs tankstation Avia). Ons pand bevindt zich vervolgens na ongeveer 200 meter aan uw rechterzijde.

Aangezicht pand Engberts

Vrijdag 13 oktober gesloten

Op vrijdag 13 oktober 2023 vieren wij het bestaan van 140 jaar Steenhouwerij Engberts. Op deze speciale dag zijn we gesloten voor afspraken en verkoop. Vanaf dinsdag 16 oktober staan we weer vol energie voor u klaar. In geval van nood kunt u bellen met 0592-312780.