Kindergedenkstenen

Zo kort bij ons, zo dierbaar

Het overlijden van een kind is een intens ingrijpende en verdrietige gebeurtenis binnen een gezin en familie. Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is om op een geheel persoonlijke manier afscheid te nemen, en de gedachtenis aan het overleden kind op een geheel passende manier vorm te geven in een kindermonument. Samen met u zoeken we naar een gedenksteen die past bij uw kind en u als gezin en familie. Op uw verzoek kunnen ook anderen, bijvoorbeeld broertjes, zusjes, grootouders, vriendenkring van het kind, daarin een rol spelen.

Persoonlijke voorwerpen / herinneringen van uw kind, zoals een knuffelbeest of een afdruk van een handje of voetje, kunnen verwerkt worden op of in de gedenksteen. We kunnen een knuffelbeest namaken en in brons laten gieten, dat bevestigd wordt bij of op het monument. We kunnen tekeningen of afdrukken etsen of verdiepen in de steen. Ook kan een granieten beeldje worden vervaardigd, als basis of accessoire voor de gedenksteen.

Wij geven u alle ruimte en tijd om tot de keuze van een passende gedenksteen te komen, en begeleiden u daarbij vanaf de eerste kennismaking tot het moment waarop u een weloverwogen keuze hebt kunnen maken.
Uiteraard bieden wij u de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de uiteindelijke plaatsing van de gedenksteen.