Vrijblijvend advies aan huis

Via deze webpagina willen wij u graag informeren over de mogelijkheden tot online advies bij Steenhouwerij Engberts. De huidige technologie maakt het gelukkig mogelijk om elkaar alsnog, met of zonder videobeelden, te spreken. Zo kunnen wij op afstand ideeën uitwisselen om zo samen tot een passende gedenksteen te komen. Onderstaand staan de drie mogelijkheden die wij bieden om u in de komende tijd zo goed en zo veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn bij de online aanschaf van een grafmonument.

Telefonisch advies

U kunt vrijblijvend telefonisch contact opnemen voor het krijgen van advies. Wij adviseren u tijdens dit gesprek graag over het samenstellen van een passende gedenksteen en over de randzaken die komen kijken bij de aanschaf van een gedenksteen. Via de telefoon kunnen wij de mogelijkheden zoals de vormen en materiaalsoorten omschrijven. Ook kunnen wij u, indien gewenst, door middel van videobellen visueel meenemen het ontwerpproces.  

U kunt ons bellen door te klikken deze link of door te bellen naar 0592-312780.

Advies via de mail

U kunt uw vragen en wensen aan ons doorgeven via de mail. Wij doen ons best om u zo goed en zo snel mogelijk te informeren. Wij zenden u de benodigde informatie toe en proberen uw vragen zo volledig mogelijk te beantwoorden. Natuurlijk kunt u naar aanleiding van onze mailwisseling ook telefonisch contact opnemen of langskomen in onze toonzaal.

U kunt ons mailen door te klikken deze link of door te mailen naar info@grafsteenhouwerij.nl.

Videobellen met Steenhouwerij Engberts

Videobellen kan erg nuttig zijn om een persoonlijker gesprek te voeren met één van onze medewerkers. Wij proberen, indien deze niet bezet is, altijd te videobellen in onze spreekkamer aangezien deze vol staat met verschillende voorbeelden van grafstenen en natuursteensoorten ter inspiratie. Ook kunnen wij aan de hand van het gesprek en uw wensen een schets maken van de toekomstige gedenksteen. De voorbeelden van materiaal en schetsen kunnen wij u gemakkelijk laten zien voor de webcam. Voor het maken van een afspraak voor een online videogesprek verwijzen wij u graag door naar onze contactpagina. Voorafgaand aan de afspraak zenden wij u een mail toe met uitgebreide instructies en de link naar de online afspraak. Deze link gebruikt u om op het afgesproken moment met ons in contact te komen.
Online advies

Toch liever een bezoek aan huis?

Wellicht vindt u het prettig om, in deze bijzondere periode, liever een afspraak te maken in uw eigen omgeving. Eén van onze medewerkers komt geheel vrijblijvend bij u of bij één van uw naasten langs. Vanzelfsprekend nemen wij ook bij u thuis de richtlijnen van het RIVM in acht. Op verzoek dragen wij een mondkapje.

Heeft u specifieke wensen en/of vragen?

Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben met betrekking tot ons online advies, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via 0592-312780.

Aanvraagformulier voor een thuisbezoek

Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een bezoek aan huis aanvragen op een moment dat u het beste past. Wij zullen u na ontvangst van de gegevens een afspraakbevestiging geven.

Vrijdag 13 oktober gesloten

Op vrijdag 13 oktober 2023 vieren wij het bestaan van 140 jaar Steenhouwerij Engberts. Op deze speciale dag zijn we gesloten voor afspraken en verkoop. Vanaf dinsdag 16 oktober staan we weer vol energie voor u klaar. In geval van nood kunt u bellen met 0592-312780.