Circle Stone

      
              (klik op het logo)


Wij geven oude grafstenen een nieuw leven...

Een grafsteen wordt vaak maar zo'n 20 jaar op een graf gebruikt, een schijntje wanneer u bedenkt dat de steen zich in honderden miljoenen jaren gevormd heeft. Nadat de nabestaanden afstand doen van het graf wordt deze kapot gehakt en verdwijnt de eeuwenoude natuursteen via de puinbreker in het wegdek. Ontzettend zonde, zeker wanneer we ons bedenken dat die steen nog vele levens zou kunnen hebben.

Als u kiest voor een Circle Stone

Een belangrijke rol is weggelegd voor de klant. Als u actief vraagt naar een Circle Stone, zal dit ons aanmoedigen om meer stenen te gaan redden. Wij als deelnemer zijn van Circle Stone communiceren altijd duidelijk dat het om een grafmonument  gaat dat een nieuw leven heeft gekregen.  Vraagt u zich af wat de kosten zijn van een Circle Stone? Dit is afhankelijk van de steen zelf. Wij besparen natuurlijk de kosten van het importeren van een nieuwe steen uit Azië. Aan de andere kant gaat er aardig wat werk zitten in het behoedzaam verwijderen van een gebruikt grafmonument en het slijpen en polijsten van de steen. In de meeste gevallen zal een Circle Stone dan ook ongeveer hetzelfde kosten als een vergelijkbare steen die nieuw uit Azië is geïmporteerd. De steen die u heeft gered is echter minstens zo mooi, én heeft een aanzienlijk lagere impact op het milieu! Samen mét u werken wij dan aan een schonere en duurzamere wereld.

Wij personaliseren de steen voor u en plaatsen de steen

Wanneer de klant een Circle Stone heeft uitgekozen maken wij het gewenste ontwerp er op. Wij graveren er letters er in of zetten er letters op. Ook kunnen wij de  grafsteen nog persoonlijker maken met een afbeelding of symbool.  Daarna plaatsen wij deze op het nieuwe graf. Wanneer de grafrust periode verloopt, begint de cirkel weer opnieuw en kunnen de nabestaanden de steen weer aanbieden voor een volgend leven.